“Alleen binnenbekleding?”

18-03-2021

Alleen binnenbekleding

Ja je leest het goed? Alleen binnenbekleding behoort ook tot de mogelijkheden. Heb je een uitvaartkist gevonden, maar vind je de binnenbekleding niet mooi? Of heb je zelf een uitvaartkist gemaakt, maar heb je nog geen binnenbekleding? Ik kan je daarbij helpen! Het is mogelijk om alleen binnenbekleding af te nemen bij mij! En wist je dat je het dan ook heel persoonlijk kunt maken.

Heb je zelf al een kist

Heb je al een grafkist gevonden of misschien zelfs gemaakt, dan kan ik samen met jullie kijken naar de mogelijkheden voor alleen de binnenbekleding. De stoffen die ik standaard in mijn assortiment heb en die ik zelf gebruik voor mijn uitvaartkisten, heb ik altijd op voorraad liggen. Wil je echt iets persoonlijks of unieks, dan kan dat in veel gevallen ook. Natuurlijk wel afhankelijk van het tijdsbestek welke we hebben. Ben jij een bloemen liefhebber? Of hield je zo van de natuur & vogels? Er zijn tal van mogelijkheden. en ik kan altijd voorbeelden van stof aandragen. De binnenbekleding wordt altijd geleverd met een kussen en een laken.

Heb je zelf al de stof

Heb jij zelf mooi passend stof thuis liggen van minimaal 8,5 meter? En wil je dit gebruiken voor de binnenbekleding voor de doodskist? Dat kan! En hoe leuk is het om dit zelf, of samen te maken. Ik kan je erbij helpen. Vraag naar de mogelijkheden. Vragen staat namelijk vrij en kost niets.

Jij bent toch ook niet standaard

Jij bent toch ook niet standaard? Nee, maar wat we vaak doen is wel standaard de aardbol verlaten. Dat is nou zo jammer, er zijn zoveel mooie manieren en mogelijkheden. Standaard zit er in veel kisten satijn of ongebleekt katoen. Maar er zijn ook hele mooie andere stoffen welke het meer persoonlijker, toegankelijker en aaibaarder maken. En weet je dat dit ook nog eens goed is voor de rouwverwerking? Dat het helpt bij acceptatie.

Mocht je vragen hebben of wil je meer informatie, ga dan naar mijn website of neem contact met me op.

Groeten Lieke van Viek

Lieke-Viek

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp