• Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending (binnen NL)
  • Persoonlijk contact
  • 24/7 bereikbaar via WhatsApp

“De eerste is een feit”

01-06-2022

De eerste is een feit

De eerste uitvaartbeurs is weer een feit. Het gehele jaar door worden er uitvaartbeurzen georganiseerd. Maar in de zomer periode worden de meeste beurzen gegeven. Deze worden vaak buiten georganiseerd, lekker in de natuur.  Kraampjes buiten, de vogeltjes fluiten en de mensen genieten en laten zich inspireren. En vooral als je leuke buren hebt, mede beurs genoten. Dan kun je elkaar opvangen en helpen waar nodig!

Verschillende beurzen

Er zijn verschillende soorten beurzen die gegeven worden. Dit is van Regionaal tot aan grote landelijk georganiseerde beurzen. Er zijn hele Grote maar ook kleine en intieme beurzen. Een compleet aanbod of een gericht aanbod met een uitgangspunt.  Ik (Viek) word vaak gevraagd om deel te nemen aan diverse beurzen door heel Nederland. En dat snap ik want ik lever de lijkwaden door heel Nederland. Maar ik kan niet overal naar toe en overal bijzijn. Dus ik kies de beurzen wel uit en dat is een luxe positie. Dichter in de regio, maar ook kijk ik of ik er echt wat uit kan halen en mensen kan inspireren.

Webshop

Tegenwoordig verkoop ik het grootste deel van mijn wades via mijn eigen webshop. Lever ik in België en Nederland. Mensen herkennen Viek en vinden me goed op internet. Dit levert meer en meer bekendheid op. Viek wordt een ‘echte’ naam in de branche. En hoewel ik vooral voor particulieren de webshop heb,  ben ik veel aan het appen met uitvaartondernemers. Zij benaderen me vaak om af te spreken wanneer er geleverd moet worden en soms zitten er speciale verzoeken tussen. Komen ze op de koffie om bezorg ik de wade persoonlijk. Deze diversiteit vind ik erg leuk!

Collectie Waden

De collectie waden wordt groter en groter. Steeds meer mogelijkheden en kleuren zijn terug te vinden op mijn webshop. Soms heb ik niet eens de tijd om een goede foto te laten maken. Dan wordt deze besteld en stuur ik hem op, zonder dat de fotograaf deze heeft vastgelegd. Wist je trouwens dat er in al mijn waden een ECHT model ligt! Het varieert van mijn partner, schoonzus en schoonmoeder.

Mocht je vragen hebben of wil je meer informatie, ga dan naar mijn website of neem contact met me op.

Groeten Lieke van Viek

 

Lieke van Viek

Vragen of afspraak maken?

Stuur mij een bericht op Whatsapp