“Genomineerd voor de DFA”

28-10-2020

Genomineerd voor de DFA

Wauw en dan ben je genomineerd voor de Dutch Funeral Award. Kennen jullie deze award?
Eens in de twee jaar wordt de Dutch Funeral Awards uitgereikt. De volgende uitreiking vindt plaats in november 2020 in de Tuinen van Appeltern.

Over Dutch Funeral Award 2020

Er zijn alweer twee jaar verstreken sinds de allereerste Dutch Funeral Awards. In 2018 hebben negen bedrijven een prijs in ontvangst genomen voor hun unieke producten en diensten. Ook dit jaar worden er weer per categorie prijzen uitgereikt aan de meest innovatieve bedrijven binnen de uitvaart- en rouwbranche. Per categorie worden er steeds drie bedrijven genomineerd die hun product of dienst persoonlijk mogen presenteren aan een jury. De jury kiest uiteindelijk per categorie de winnaar uit. Dit jaar doen we het echter een beetje anders, want RememberMe zal géén deel uitmaken van de jury. De uitreiking vindt plaats in november in de prachtige Tuinen van Appeltern.

Het Doel van DFA

De Dutch Funeral Awards is een tweejaarlijkse prijs bedoeld voor de bedrijven met het beste, meest innovatieve product of dienst binnen de uitvaart- en rouwbranche. De prijs is een initiatief van RememberMe.nl en bedoeld om ondernemers in de branche te stimuleren innovatief te zijn, samen te werken en om klanten zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen. De prijs winnen is niet alleen leuk maar het draagt ook bij aan een positief imago van het product/dienst. De winnaars krijgen namelijk niet alleen een trofee maar ook volop (social) media aandacht, exposure op RememberMe.nl en ze mogen een jaar lang het logo ‘winnaar van de Dutch Funeral Awards’ op hun site en onder hun mail zetten.

De volgende stap

Nu ik genomineerd ben voor de Dutch Funeral Award, mag ik een pitch gaan geven aan de jury. Deze week krijg ik te horen wanneer dat dat precies zal plaatsvinden. Ik ben erg benieuwd en heb er veel zin in. Alleen al om genomineerd te zijn is mooi, maar om te winnen zou nog mooier zijn, dus we gaan hier alles aan doen, dat we deze prijs binnen gaan halen. Ik zal jullie hiervan op de hoogte stellen.

Mocht je vragen hebben of wil je meer informatie kun je altijd contact met me opnemen.

Lieke Lieke

 

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp