• Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending (binnen NL)
  • Persoonlijk contact
  • 24/7 bereikbaar via WhatsApp

“Op weg naar de buren”

23-07-2021

Op weg naar de buren

Ja je leest het goed!  Op weg naar de buren. Daar bedoel ik niet mee de buren bij mij in straat, maar de buren van ons allen. Het mooie prachtige land België.  Ik dacht eerst wat is dit, waarom belt iemand uit België je mij. Niet aan gedacht dat ik ook in België kan leveren uiteraard. Ik was best verrast, ze kwamen mij tegen op internet en de stijl sprak hun aan. Hoe gaaf!!

Eerst een wade

Na wat gepraat te hebben aan de telefoon bleek ook nog eens dat het niet eens zo ver bij mij vandaan lag. Net een uur rijden. Als ik boven in Nederland lever, dan is dat vaak toch 2 tot 3 uur. Enfin, ze waren erg enthousiast over de linnen wade. Ik had met meneer afgesproken dat ik deze zou opsturen. Zo gezegd, zo gedaan, de wade was op weg naar de buren. De dag erna werd de wade geleverd in België. Ze belden meteen op dat de wade goed was aangekomen en dat ze erg tevreden waren over de kwaliteit.

Toen de opbaarplank

Een paar dagen later werd ik nogmaals gebeld door dezelfde persoon.  Ik dacht ooh jee, er zou toch niet iets gebeurd zijn? Maar wat bleek…. Ze wilde ook nog een opbaarplank van mij. Omdat ik deze niet opstuur maar alleen bezorg moesten we even afstemmen wanneer ze deze wilden ontvangen.  De dag dat ik de opbaarplank moest leveren was ik best gespannen, op weg naar de buren. Ik besefte me dat ik langs Antwerpen moest. Niet erg, maar ik had daar nog nooit allen gereden. Lang leven de navigatie.  Ik reed op tijd aan, gezien de drukte altijd rond Antwerpen. Maar ik was op tijd, het viel reuze mee. Ik had de klant gebeld en het was niet erg dat ik eerder was. We hebben even staan buurten samen. Wat een warm welkom kreeg ik. Heel blij verrast en met goed vertrouwen weer terug naar huis. Wat een bijzonder ervaring. Heel fijn! BEDANKT.

Mocht je vragen hebben of wil je meer informatie, ga dan naar mijn website of neem contact met me op.

Groeten Lieke van Viek

Lieke-Viek

Vragen of afspraak maken?

Stuur mij een bericht op Whatsapp