Over Viek Uitvaartkisten

Hallo! Wat leuk dat u VIEK Uitvaartkisten gevonden hebt! U zult zich wel afvragen wie is nu het gezicht achter VIEK?

In het kort:

Lieke Hurkmans | Mama van Saar & Moos [2010 / 2011] | gelukkig samen met Michael | Someren | creatief | altijd bezig | en trotse eigenaar van VIEK Uitvaartkisten.

Houd van:

Mijn kids | avondjes met Michael en vrienden | de kleur zwart | mooie stofjes | opgeruimd huis | lekker eten | mooi weer | genieten in de tuin.

 

Het ontstaan van VIEK

In 2012 is het idee van ‘VIEK’ ontstaan. Met het overlijden van een dierbare, stelde ik mezelf de vraag ‘wat voor uitvaartkist zou ik eigenlijk willen?’ Deze vraag is er altijd gebleven en niet meer uit mijn hoofd gegaan. Tot het moment van oktober 2017. Ik had besloten om de stap te gaan maken en een eigen onderneming op de starten. Super trots en met heel veel zin ben ik deze uitdaging aan.

“Voor Iedereen Een Kist”

Sinds mei 2018 was mijn website klaar en was alles voorbereid. Ik ben destijds mijn echte start gaan maken in de uitvaart wereld.
Want mijn motto luid dan ook “niemand is standaard, dus waarom in een standaard uitvaartkist”? Ik vind dat er voor iedereen wat moet zijn en dat wij dat verdienen. VIEK is de naam van mijn onderneming. Voor Iedereen Een Kist; dat is mijn doel en daar werk ik met veel enthousiasme en met veel energie aan.

Partners VIEK

Afgelopen jaren heb ik steeds meer fijne mensen ontmoet. Zij zien samen met mij veel toekomst in de unieke kisten van VIEK. Bekijk de partners die de uitvaartkisten in haar assortiment hebben opgenomen.Voor Iedereen Een Kist; dat is mijn doel en daar werk ik met veel enthousiasme en energie aan.

Niet alleen de partners van Viek helpen mij, maar ook zeker de consument zelf. Jij als persoon kan ook bij  mij terecht. Hoe fijn is dat, onafhankelijk, direct antwoord en ook nog binnen 24 uur geleverd. Zelf de regie in eigen handen nemen is zo belangrijk voor de rouwverwerking en de herinnering. Dus twijfel niet en neem contact met me op!

Bekijk partners

Stel je eigen uitvaartkist samen

Bij een uniek  afscheid hoort een unieke, persoonlijke, eigentijdse uitvaartkist. VIEK is er voor iedereen! Voor iedereen een kist.

Stel kist samen
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp