Partners van Viek Uitvaartkisten

De uitvaartkisten bij VIEK worden met zorg samengesteld, zo ook de uitvaartverzorgers/begeleiders die onze kisten mogen aanbieden. Bekijk hier de trotse partners van Viek Uitvaartkisten.

VIEK is dan ook van mening dat er voor iedereen een passende uitvaartkist gemaakt kan worden. Vergroot uw assortiment met de unieke mogelijkheden van VIEK.

 

VIEK Uitvaartkisten voor Uitvaartverzorging

Wilt u als uitvaartondernemer ook unieke uitvaartkisten opnemen in uw assortiment? Hoe fijn is het om een mooi en uniek product aan te bieden aan de consumenten. U wilt toch ook niet dat u klanten zeggen ‘had ik dat maar geweten’. Schroom niet en neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

VIEK is er voor iedereen!

Bij een uniek afscheid hoort een unieke, persoonlijke & eigentijdse uitvaartkist. U kunt hier uw eigen keuze samenstellen voor als u al bezig bent met het regelen van uw uitvaart, maar ook als nabestaande kunt u hier uw keuze samenstellen. Geen standaard uitvaartkist, geen standaard bekleding. Net dat extra wat VIEK toevoegt geeft zoveel meer dan u verwacht. Er zijn verschillende keuzemogelijkheden, o.a. in de houtsoort van de kist, in de binnenbekleding, in de bekleding van de deksel en andere mogelijkheden

Partner worden
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp