• Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending (binnen NL)
  • Persoonlijk contact
  • 24/7 bereikbaar via WhatsApp

Partners van Viek Uitvaartkisten

De lijkwaden bij VIEK worden met zorg samengesteld, zo ook de uitvaartverzorgers/begeleiders die ze mogen aanbieden. Bekijk hier de trotse partners van Viek Uitvaartkisten.

VIEK is dan ook van mening dat er voor iedereen een passend uitvaart product gemaakt kan worden. Vergroot uw assortiment met de unieke mogelijkheden van VIEK.

 

VIEK voor Uitvaartverzorging

Wilt u als uitvaartondernemer ook unieke afscheidswaden opnemen in uw assortiment? Hoe fijn is het om een mooi en uniek product aan te bieden aan de consumenten. U wilt toch ook niet dat u klanten zeggen ‘had ik dat maar geweten’. Schroom niet en neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

VIEK is er voor iedereen!

Bij een uniek afscheid hoort een unieke, persoonlijke & eigentijdse lijkwade. U kunt hier uw eigen keuze samenstellen voor als u al bezig bent met het regelen van uw uitvaart, maar ook als nabestaande kunt u hier uw keuze samenstellen. Geen standaard lijkwade geen standaard stof. Net dat extra wat VIEK toevoegt geeft zoveel meer dan u verwacht. Er zijn verschillende keuzemogelijkheden, o.a. in de kleuren en materialen.

Partner worden
Vragen of afspraak maken?

Stuur mij een bericht op Whatsapp