• voor 15:00 besteld, morgen in huis (niet op zon- & feestdagen)
  • Gratis verzending (binnen NL)
  • 24/7 bereikbaar via WhatsApp

Prijzen Uitvaartkisten

De uitvaartkisten bij VIEK worden met zorg samengesteld. Door het jaar heen gaan wij op zoek naar de allernieuwste trends op het gebied van stoffen. De beste en mooiste kwaliteit stoffen vindt u terug in onze collectie. Hierdoor blijft VIEK een uniek en afwisselend product behouden. Er wordt rekening gehouden met het milieu en elk onderdeel wordt met de hand gemaakt.

VIEK is dan ook van mening dat er voor iedereen een passende uitvaartkist gemaakt kan worden. Bij VIEK kunt u uw eigen kist samenstellen. Voor als u al bezig bent met het regelen van uw uitvaart, maar ook als nabestaande kunt u hier uw keuze samenstellen.

Unieke uitvaartkist laten maken?

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een meer individuele en persoonlijke manier van begraven of cremeren. De uitvaartkist is hierbij een onderdeel en van groot belang voor de rouwverwerking en herinnering. Hier bij VIEK Uitvaartkisten stellen wij iedere kist met de grootste zorg en aandacht samen. Daarbij maken wij gebruik van de mooiste, nieuwste stoffen en wisselen we onze collectie regelmatig om een Unieke uitvaartkist voor iedereen te kunnen blijven garanderen. Doordat u zelf uw keuze kunt maken is de kist uniek, persoonlijk, eigentijds en aaibaar.

VIEK Uitvaartkisten voor Uitvaartverzorging

Wilt u als uitvaartondernemer ook unieke uitvaartkisten opnemen in uw assortiment? Hoe fijn is het om een mooi en uniek product aan te bieden aan de consumenten. U wilt toch ook niet dat u klanten zeggen ‘had ik dat maar geweten’. Schroom niet en neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

VIEK is er voor iedereen!

Bij een uniek afscheid hoort een unieke, persoonlijke & eigentijdse uitvaartkist. U kunt hier uw eigen keuze samenstellen voor als u al bezig bent met het regelen van uw uitvaart, maar ook als nabestaande kunt u hier uw keuze samenstellen. Geen standaard uitvaartkist, geen standaard bekleding. Net dat extra wat VIEK toevoegt geeft zoveel meer dan u verwacht. Er zijn verschillende keuzemogelijkheden, o.a. in de houtsoort van de kist, in de binnenbekleding, in de bekleding van de deksel en andere mogelijkheden. Er zijn 2 soorten type uitvaartkisten:

Type Uitvaartkist:

  • Vuren (Eco) €700,-.
  • Houtstructuur zwart (Fineer) €700,-.
  • Vuren (Eco) in combinatie met print aan de zijkant €850,-.

Bezorgkosten:

Binnen Nederland m.u.v. de Waddeneilanden

  • Bezorgkosten binnen een straal van 150km (deur tot deur) € 85,- excl. BTW.
  • Boven de 150km worden de kilometers worden berekend van deur tot deur op basis van de ANWB routeplanner, snelste route.*Maak uw wensen kenbaar bij VIEK uitvaartkisten. Er is meer mogelijk dan u denkt en wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. Geheel afhankelijk van uw wensen kan er een passende offerte gemaakt worden.

Buitenland

  • België bezorgkosten € 95,- excl. BTW.
  • Verzenden is €20,- extra. (incl. verzekering en Track & Trace)
Prijs op maat

Persoonlijke uitvaarkist laten maken

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een meer individuele en persoonlijke manier van begraven of cremeren. De uitvaartkist is hierbij een belangrijk onderdeel en van groot belang voor de rouwverwerking en herinnering.

Meer over VIEK
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp