• Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending (binnen NL)
  • Persoonlijk contact
  • 24/7 bereikbaar via WhatsApp

Terugblik 2021

18-12-2021

Terugblik 2021

Het is bijna 2022 en het jaar 2021 is alweer bijna voorbij. En voor mijn gevoel is het voorbij gevlogen! Een bijzonder jaar was het. En niet alleen voor mij als ondernemer maar ook als moeder, dochter. Maar ook voor andere ondernemers, moeders en ouderen. Als ik naar het ondernemerschap kijk was het een druk jaar met veel hoogte en dieptepunten. Een jaar waarin ik enorm op de proef werd gesteld in alle facetten.

Begin van 2021

Het begon al dat we in lockdown zaten, vanaf 15 december 2020 kwamen de kinderen al thuis te zitten. De kinderen thuis en ik thuis. De kinderen hun school en ik mijn werk, mijn afspraken. Het was behoorlijk lastig om een goede balans erin te vinden. Maar we slaagde erin, we hebben moeten geven en nemen. Maar wat ben ik trots op hun. En nu…. nu zitten we weer in het zelfde schuitje als en jaar geleden. Vanochtend is de lockdown ingegaan en dat tot en met 14 januari. Dat zeggen ze nu, maar voor hoe lang zal deze duren? Enfin, het is goed gegaan en dat was het allerbelangrijkste. Met ups and downs maar het ging door.

Vraag naar waden werd groter

De vraag naar de waden werd steeds groter. Zowel van particulier als uitvaartondernemers. Ze weten me steeds vaker te vinden en wat is dat fijn! Erkenning voor de liefde die in de handgemaakt producten zitten. De kwaliteit en de luxe uitstraling die de waden hebben. Om in te spelen op de behoefte van de particulier ben ik overgegaan van een website naar een webshop. Tegen de zomer aan heb ik gesprekken gehad met Steenstra Media en rond oktober/november was daar de webshop. Iets waar ik ook enorm trots op ben. De eerste bestellingen stroomde al gelijk binnen! Dat betekende ook dat ik mijn voorraad moest verhogen. Hiervoor ben ik terecht gekomen bij een confectiebedrijf waar ik nu afspraken mee heb en die mij helpen bij het bevoorraden van mijn voorraad.

Maar er waren ook moeilijke tijden

Het was op zakelijk vlak een fijn jaar! Maar er waren ook moeilijke tijden. Niet met Viek maar wel in de privésfeer. Mijn moeder werd ernstig ziek en omdat te horen is als een klap in je gezicht. De corona periode maakte het ook nog niet gemakkelijk. Beperkt bezoek en bezoektijden. Maar na spannende maanden, veel ziekenhuis in en uit en het zorgen voor voor alles eromheen, kan ik jullie zeggen dat het nu goed gaat met mijn moeder. En wat is het een taaie tante, een bikkel en ik ben mega trots op haar!

Al met al een bewogen jaar

Al met al een bewogen jaar waarin veel is gebeurd (privé) en veranderd (zakelijk). Een eigen bedrijf met rondom de lockdown en de kids om me heen, afspraken en beurzen die allemaal verzet moesten worden. Nieuwe ondernemers mogen ontmoeten. En de particulier die steeds meer het hef in eigen handen neemt. En dat laatste… daar ben ik echt mega trots op!  Mensen pak die regie, met op de achtergrond de uitvaartondernemer. Het is het waard!

Op naar een mooi en ondernemend 2022. Hopen dat de komende lockdown niet zo lang duurt! Maar dat terzijde :).Succes allemaal, heb lief ……

Opbaren | Evelien & Viek

 

Vragen of afspraak maken?

Stuur mij een bericht op Whatsapp