“Uitslag van de DFA”

20-12-2020

Uitslag de DFA

In de vorige blog vertelde ik over de award van de Dutch Funeral Award. Kennen jullie deze award?
Eens in de twee jaar wordt de Dutch Funeral Awards uitgereikt. De uitslag is op 18 december, afgelopen vrijdag bekend gemaakt. Deze keer ging het toch echt anders dan gehoopt. Maar des al niet te min (leuk woord) was het goed gegaan en is iedereen aan de beurt gekomen voor de uitslag!

Pitch DFA

De uitreiking zou plaats vinden in november in de prachtige Tuinen van Appeltern. Helaas door de corona kon dit niet doorgaan. Wel hebben we op 9 november mogen pitchen voor een onafhankelijke jury in de tuinen van Appeltern. Ten eerste wat een mooie locatie is dat. Nog nooit geweest? Moet je zeker eens doen als alles achter de rug is en je gewoon weer overal mag komen.
Mijn pitch ging goed, als zeg ik het zelf. Ik wist wat ik wilde vertellen en wat ik wilde doen om de jury te overtuigen. Ik ging met een goed gevoel terug naar huis.

Uitreiking DFA

De uitreiking zou ook in de Tuinen Appeltern plaatsvinden. Maar helaas is het met de corona niet beter geworden en dus ook geen feestelijke uitreiking op locatie. Op 18 december hadden we een Zoom sessie met de genomineerde in de categorie lijkomhulsel. Hiervoor was ik genomineerd. Klaar met de champagne wachtend op het verlossende woord. We waren met 3-en in de categorie genomineerd.
En daar was het verlossende woord… Rapapam Rapapam…
Helaas geen award/prijs voor mij, maar wel heel goed commentaar en feedback. Al met al was dit gewoon een leuke ervaring, goed leerproces en weer nieuwe mensen ontmoet.
Nu kan ik me voorbereiden op de beurs die verschoven is naar maart 2021.

Mocht je vragen hebben of wil je meer informatie kun je altijd contact met me opnemen.

Lieke Lieke

 

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp