Uitvaartkist of grafkist bestellen in regio Eindhoven

Vlakbij Eindhoven ligt het dorp Someren. Een grafkist (of uitvaartkist) bestellen in de regio Eindhoven is nu niet meer moeilijk. Door het stappenplan te doorlopen op de website kunt u uw eigen uitvaartkist samen stellen. Mocht u vragen hebben over houtsoorten of stof mogelijkheden neem dan gerust contact op met mij. Ik help u graag verder om u een mooi afscheid te geven voor uw dierbare of uw zelf. VIEK heeft een geheel eigen stijl en denkt graag met u mee.

VIEK grafkisten

In 2012 is het idee van ‘VIEK’ ontstaan. Met het overlijden van een dierbare, stelde ik mezelf de vraag ‘wat voor uitvaartkist zou ik eigenlijk willen?’ Deze vraag heb ik mezelf 6 jaar geleden gesteld en is niet meer uit mijn hoofd gegaan. Tot het moment van NU. Ik ga nu eindelijk realiseren wat al 6 jaar in mijn hoofd zit. Super trots en met heel veel zin ga ik deze uitdaging aan.

Persoonlijke uitvaartkist

‘Ik heb nog weinig ervaring, maar wel ontzettend veel ideeën’. Een mooi motto om mijn eigen bedrijf te starten. VIEK is de naam van mijn onderneming. Voor Iedereen Een Kist; dat is mijn doel en daar werk ik met veel enthousiasme en energie aan.

Lieke

Stel je eigen uitvaartkist samen

Bij een uniek  afscheid hoort een unieke, persoonlijke, eigentijdse uitvaartkist. VIEK is er voor iedereen! Voor iedereen een kist.

Stel kist samen