Uitvaartkist of grafkist bestellen

Een grafkist (of uitvaartkist) kan simpel besteld worden bij VIEK. Heeft u vragen over houtsoorten of stof mogelijkheden neem dan gerust contact op met mij. Ik help u graag verder om u een mooi afscheid te geven voor uw dierbare.  VIEK heeft een geheel eigen stijl en denkt mee met de klant.

VIEK uitvaartkisten

In 2012 is het idee van ‘VIEK’ ontstaan. Met het overlijden van een dierbare, stelde ik mezelf de vraag ‘wat voor uitvaartkist zou ik eigenlijk willen?’ Deze vraag heb ik mezelf in 2012 gesteld en is niet meer uit mijn hoofd gegaan. Ik heb de stap genomen om mijn hart te volgen en ben super trots op het resultaat. Met heel veel enthousiasme ga ik deze uitdaging aan.

Persoonlijke grafkist

‘Ik heb nog weinig ervaring, maar wel ontzettend veel ideeën’. Een mooi motto om mijn eigen bedrijf te starten. VIEK is de naam van mijn onderneming. Voor Iedereen Een Kist; dat is mijn doel en daar werk ik met veel enthousiasme en energie aan.

Lieve groet,

Lieke

Stel je eigen uitvaartkist samen

Bij een uniek  afscheid hoort een unieke, persoonlijke, eigentijdse uitvaartkist. VIEK is er voor iedereen! Voor iedereen een kist.

Stel kist samen