Unieke uitvaartkist bestellen

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een meer individuele en persoonlijke manier van begraven of cremeren. De uitvaartkist is hierbij een onderdeel en van groot belang voor de rouwverwerking en herinnering. Doordat u zelf uw keuze kunt maken is de kist uniek, persoonlijk, eigentijds en aaibaar. Bij VIEK stel je de uitvaartkist zelf samen. VIEK is er voor iedereen!

Mogelijkheden uitvaartkist

Bij VIEK kunt u de kist zelf samenstellen. Een voorbeeld van de mogelijkheden:

> Houtsoort
> Binnenwerk stof
> Stof voor de deksel

 

Maten uitvaartkist

De maten van de uitvaartkist voor de vuren (Eco) en de Houtstructuur zwart (Fineer) zijn gelijk:

Binnenmaat Uitvaartkist

Lengte 196 cm
Breedte hoofdzijde 54 cm
Breedte voetzijde 36 cm
Hoogte voetzijde 31 cm
Hoogte hoofdzijde 38 cm

Buitenmaat Uitvaartkist

Lengte 199,5 cm
Breedte hoofdzijde 58 cm
Breedte voetzijde 39 cm
Hoogte voetzijde 33 cm
Hoogte hoofdzijde 39 cm

VIEK voor al uw wensen!

Bij een uniek afscheid hoort een unieke, persoonlijke & eigentijdse uitvaartkist. U kunt hier uw eigen keuze samenstellen als u al bezig bent met het regelen van uw uitvaart, maar ook als nabestaande kunt u hier uw keuze samenstellen. Geen standaard uitvaartkist, geen standaard bekleding. Net dat extra wat VIEK toevoegt geeft zoveel meer dan u verwacht. Er zijn verschillende keuzemogelijkheden, o.a. in de houtsoort van de kist, in de binnenbekleding, in de bekleding van de deksel en andere mogelijkheden.

Contact met VIEK

Heeft u een vraag over de unieke uitvaartkist? Wilt u advies op maat of een kijkje komen nemen? Neem dan contact op: E-mail: info@viek-uitvaartkisten.nl of per telefoon: 06-19967290.

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp