Unieke uitvaartkisten in Someren

26-04-2018

Unieke uitvaartkisten in Someren

Een dierbare verliezen is al moeilijk genoeg en VIEK helpt graag dit te verzachten. Alle Unieke uitvaartkisten in Someren worden met de hand gemaakt. De uitvaartkist worden met een computergestuurde machine uit platen gefreesd. De onderdelen worden daarna geschuurd en vervolgens wordt de grafkist met de hand in elkaar gezet. Daarna wordt de laatste hand gelegd aan de bekleding van de uitvaartkist en kan de uitvaartkist gesloten worden.

Het sluiten gaat als volgt: Er zijn twee gaten bij het hoofd- en voeteneind, als de kist wordt dicht gemaakt kun je de bijgevoegde knoppen gebruiken om de kist te sluiten. Doordat de wensen verschillen per persoon hebben we het assortiment zo opgezet dat alles met elkaar te combineren valt en er een ruime keuze is voor iedereen. Het assortiment wordt met regelmaat aangepast waardoor de keuze uniek blijft.

Uitvaartkist. VIEK is er voor iedereen!

Bij een uniek leven hoort een uniek afscheid met daarbij een unieke, persoonlijke, eigentijdse en aaibare uitvaartkist. U vind Unieke uitvaartkisten in Someren en u kunt uw eigen keuze samenstellen als u al bezig bent met het regelen van uw uitvaart, maar ook als nabestaande kunt u hier uw keuze samenstellen. Geen standaard uitvaartkist, geen standaard bekleding. Net dat extra wat VIEK toevoegt geeft zoveel meer dan u verwacht. Er zijn verschillende keuzemogelijkheden, o.a. in de houtsoort (Vuren / Fineer) van de kist, in de binnenbekleding, in de bekleding van de deksel en andere mogelijkheden.

Contact met Viek Uitvaartkisten

Heeft u een vraag over de persoonlijke uitvaartkist? Wilt u advies op maat of een kijkje komen nemen?
Laat gerust u wensen achter, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.
Bekijk onze contactgegevens. U kunt uw wensen ook achter laten op E-mail: info@viek-uitvaartkisten.nl of stuur me een appje op telefoonnummer 06-19967290.

 

Unieke Uitvaartkisten in Someren

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp