Voorbeelden

Op deze pagina krijgt u een impressie van waar VIEK voor staat en wat de mogelijkheden zijn.  Zo krijgt u een beter beeld van hoe de uitvaartkist (grafkist) er daadwerkelijk uit komt te zien.

De stoffen zijn allemaal van 100% katoen. Voor de unieke uitvaartkisten hebben we 2 mogelijkheden namelijk: Een vuren (Eco) en een houtstructuur zwarte (Fineer) uitvaartkist. Beiden kunnen ze gebruikt worden voor cremeren of begraven.

*Voor het natuurbegraven kunt u contact opnemen voor de mogelijkheden.

Uitvaartkist mogelijkheden bij VIEK

De mogelijkheden zijn enorm bij VIEK. Wist u dat u zelf ook stof kunt aanleveren en dat ik er dan (samen) met u iets moois van maak. Bij de vuren (Eco) uitvaartkist kunt u er ook voor kiezen om deze een kleur te geven, er iets op te tekenen of te schilderen. Bij VIEK denken we graag met u mee, indien u vragen heeft dan hoor ik dit graag.

Maatvoering uitvaartkist

De maten van de uitvaartkist voor de vuren (Eco) en de Houtstructuur zwart (Fineer) zijn gelijk:

Binnenmaat Uitvaartkist/Grafkist

Lengte 196 cm
Breedte hoofdzijde 54 cm
Breedte voetzijde 36 cm
Hoogte voetzijde 31 cm
Hoogte hoofdzijde 38 cm

Buitenmaat Uitvaartkist/Grafkist 

Lengte 199,5 cm
Breedte hoofdzijde 58 cm
Breedte voetzijde 39 cm
Hoogte voetzijde 33 cm
Hoogte hoofdzijde 39 cm

VIEK is er voor iedereen!

Bij een uniek afscheid hoort een unieke, persoonlijke & eigentijdse uitvaartkist. U kunt hier uw eigen keuze samenstellen als u al bezig bent met het regelen van uw uitvaart, maar ook als nabestaande kunt u hier uw keuze samenstellen. Geen standaard uitvaartkist, geen standaard bekleding. Net dat extra wat VIEK toevoegt geeft zoveel meer dan u verwacht. Er zijn verschillende keuzemogelijkheden, o.a. in de houtsoort van de kist, in de binnenbekleding, in de bekleding van de deksel en andere mogelijkheden.

Contact met Viek Uitvaartkisten

Heeft u een vraag over de persoonlijke uitvaartkist? Wilt u advies op maat of een kijkje komen nemen? Neem dan contact op. Op de pagina “vraag & antwoord” staan de antwoorden op de meeste gestelde vragen. U kunt altijd contact opnemen middels E-mail: info@viek-uitvaartkisten.nl of per telefoon: 06-19967290.