• voor 15:00 besteld, morgen in huis (niet op zon- & feestdagen)
  • Gratis verzending (binnen NL)
  • 24/7 bereikbaar via WhatsApp

Voorbeelden

Op deze pagina krijgt u een impressie van waar VIEK voor staat en wat de mogelijkheden zijn.  Zo krijgt u een beter beeld van hoe de uitvaartwade (lijkwade) er daadwerkelijk uit komt te zien in combinatie met een opbaarplank en hoe deze gevouwen kan worden.

De stoffen zijn allemaal van 100% katoen en/of van 100% Linnen.

Uitvaartwade mogelijkheden

De mogelijkheden zijn enorm bij VIEK. Wist u dat u zelf ook een kleur kan doorgeven bij Viek? Ik denk dan graag met u mee, indien u vragen heeft dan hoor ik dit graag.

VIEK is er voor iedereen!

Bij een uniek afscheid hoort een unieke, persoonlijke & eigentijdse uitvaartwade. U kunt hier uw eigen keuze maken voor als u al bezig bent met het regelen van uw uitvaart, maar ook als nabestaande kunt u hier uw keuze samenstellen. Geen standaard stof en geen standaard kleur. Net dat extra wat VIEK toevoegt geeft zoveel meer dan u verwacht. Er zijn verschillende keuze mogelijkheden in stof en in kleur. Kiest u voor een opbaarplank uit de collectie of voor een andere? De wade wordt altijd bezorgt of geleverd met een nekrol/kussen en uitleg van de wade.

Contact met VIEK

Heeft u een vraag over de persoonlijke uitvaartwaden? Wilt u advies op maat of een kijkje komen nemen? Neem dan contact op. Op de pagina “vraag & antwoord” staan de antwoorden op de meeste gestelde vragen. U kunt altijd contact opnemen middels E-mail: info@viek-uitvaartkisten.nl of per telefoon: 06-19967290.

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp