Voorbeelden

Op deze pagina krijgt u een impressie van waar VIEK voor staat en wat de mogelijkheden zijn.  Zo krijgt u een beter beeld van hoe de uitvaartkist (grafkist) er daadwerkelijk uit komt te zien.

De stoffen zijn allemaal van 100% katoen. Voor de unieke uitvaartkisten hebben we 2 mogelijkheden namelijk: Een vuren (Eco) en een houtstructuur zwarte (Fineer) uitvaartkist. Beiden kunnen ze gebruikt worden voor cremeren of begraven.

*Voor het natuurbegraven kunt u contact opnemen voor de mogelijkheden.

Uitvaartkist mogelijkheden bij VIEK

De mogelijkheden zijn enorm bij VIEK. Wist u dat u zelf ook stof kunt aanleveren en dat ik er dan (samen) met u iets moois van maak. Bij de vuren (Eco) uitvaartkist kunt u er ook voor kiezen om deze een kleur te geven, er iets op te tekenen of te schilderen. Bij VIEK denken we graag met u mee, indien u vragen heeft dan hoor ik dit graag.

VIEK is er voor iedereen!

Bij een uniek afscheid hoort een unieke, persoonlijke & eigentijdse uitvaartkist. U kunt hier uw eigen keuze samenstellen als u al bezig bent met het regelen van uw uitvaart, maar ook als nabestaande kunt u hier uw keuze samenstellen. Geen standaard uitvaartkist, geen standaard bekleding. Net dat extra wat VIEK toevoegt geeft zoveel meer dan u verwacht. Er zijn verschillende keuzemogelijkheden, o.a. in de houtsoort van de kist, in de binnenbekleding, in de bekleding van de deksel en andere mogelijkheden.

Contact met VIEK Uitvaartkisten

Heeft u een vraag over de persoonlijke uitvaartkist? Wilt u advies op maat of een kijkje komen nemen? Neem dan contact op. Op de pagina “vraag & antwoord” staan de antwoorden op de meeste gestelde vragen. U kunt altijd contact opnemen middels E-mail: info@viek-uitvaartkisten.nl of per telefoon: 06-19967290.

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp