“Zichtbaarheid”

30-06-2019

Zichtbaarheid…

Zichtbaarheid,  wat betekent dat nu eigenlijk? Volgens WIKIPEDIA betekent dat het volgende: Zichtbaarheid of zicht is de eigenschap van iets om met de ogen waargenomen te kunnen worden. 

Maar wat houdt dat nu in:

Dat is een vraag die ik me de laatste tijd veel gesteld heb. Want ik was afgelopen tijd op het vlak ‘zichtbaarheid’ wat rustig. Ik postte niet veel, en was zoekende naar de toegevoegde waarde van zichtbaarheid. Onder andere op het social mediavlak.

Social Media:

Ik heb daar een haat / liefde verhouding mee. Ik vind het leuk om mensen te laten zien wie ik ben en wat ik allemaal doe. Maar het voelde soms ook als ‘last’ om dagelijks, wekelijks mensen een kijkje in mijn wereld te laten geven. Ik wil niet dagelijks met mijn telefoon bezig zijn, want ja je kunt alles inplannen en je kunt het vooraf allemaal uitwerken, maar op het moment dat de berichten geplaatst werden, kreeg ik wel meldingen binnen. En omdat nieuwsgierigheid in het aard van het beestje zit was ik elke keer wel heel benieuwd naar de reacties. En als er reacties kwamen, wilde ik ook terug reageren. Enfin. Al met al heb ik de afgelopen tijd wat rustiger aan gedaan. En dat deed me goed, even back to basic en nadenken over wat ik wil delen, wat ik de mensen wil meegeven en wil vragen.

Daar ben ik weer…

Maar ik ben wel van mening dat ik het leuk vind en dat ik mensen wil inspireren en informeren rondom de ‘dood’. Het is en blijft nog steeds een beetje taboe voor velen. Dus ja ik ben weer terug op social media. Al was ik niet helemaal weg maar deed wel minder. En ik ga je vertellen dat ik de draad weer lekker op ga pakken. En mensen op de hoogte wil houden van mijn producten, diensten, veranderingen en vragen. Want jullie kunnen ook mij hier bij helpen.

Mocht je vragen hebben over unieke & persoonlijke uitvaartkisten dan mag je me altijd mailen: info@viek-uitvaartkisten of stuur een appje 06-19967290.

Groeten Lieke van Viek

 

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp